fbpx
Connect with us

Justiție

Nicuşor Dan: Justiţia a decis definitiv că imobilul academicianului Alexandru Rosetti a fost demolat ilegal

Casa academicianului Alexandru Rosetti, din strada Dionisie Lupu nr. 56, a fost demolată ilegal, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti.

Alexandru Rosetti

Casa academicianului Alexandru Rosetti, din strada Dionisie Lupu nr. 56, a fost demolată ilegal, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti, care a anulat, printr-o hotărâre dată în decembrie 2018, doua autorizaţii privind clădirea, anunţă deputatul Nicuşor Dan.

“Distrugerea abuzivă şi ilegală a imobilului din strada Dionisie Lupu nr 56, care a aparţinut academicianului Alexandru Rosetti, fondatorul şcolii româneşti de lingvistică, a fost confirmată în justiţie. Prin decizia pronunţată în dosarul 26742/3/2012, Curtea de Apel Bucureşti a anulat autorizaţia de desfiinţare, precum şi autorizaţia de construire pentru imbilul de şase etaje din str. Dionisie Lupu nr. 56”, arată parlamentarul, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Sursa: Mediafax

Abonare la Newsletters

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vytenis Andriukaitis Vytenis Andriukaitis

Vytenis Andriukaitis (comisar european): Haideţi să facem tot ce ne stă în putinţă să excludem tutunul din supermarketuri

Politică europeană

PNL PNL

PNL a depus la BEC lista de candidaţi pentru europarlamentare; Orban: Am bătut PSD în strângerea de semnături

Politică europeană

Sorin Marica Sorin Marica

Marica (Pro România): Voi propune preşedintelui PSD unificarea tuturor social-democraţilor la alegerile pentru Cotroceni

Guvern și Parlament

Ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași

Politică românească

Connect
Abonare la Newsletters