fbpx
Connect with us

Administrație publică

Mikey Hash, super-vlogger-ul cu 1,4 milioane de abonaţi pe YouTube, aflat în sală la alegerea lui Cioloş ca preşedinte PLUS. Oana Pellea şi Mihaela Miroiu, invitate de onoare

Mikey Hash

Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit, pentru prima dată, sâmbătă, în prezenţa a peste o mie de membri ai formaţiunii, pentru alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al formaţiunii. Cioloş a fost ales preşedinte al Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), el întrunind 99,17 la sută din voturile delegaţilor. El a declarat că proiectul pe care îl propune „nu este doar un partid, ci România” şi că ştie ce are de făcut”.

„Proiectul meu e România şi ştiu ce avem de făcut: să mergem la europarlamentare şi să dăm primul test politic, să obţinem rezultate foarte bune. Apoi, să construim un proiect solid pentru alegerile prezidenţiale, foarte importante şi ele. Să creştem o elită politică pentru administraţia publică locală şi să câştigăm alegerile locale”, a afirmat Dacian Cioloş, sâmbătă, în discursul ţinut la prima Convenţie Naţională a PLUS, notează News.ro.

La Convenţia Naţională a PLUS au fost invitaţi speciali profesoara Mihaela Miroiu, actriţa Oana Pellea şi vloggerul Mihai Alexandru Hash. Acesta din urmă, cunoscut şi ca„Mikey Hash în lumea virtuală, are peste 1,4 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube.

Sursă: Ziariștii.com

Abonare la Newsletters

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Connect
Abonare la Newsletters