fbpx
Connect with us

Politică europeană

Dilema Mariei Grapini în legătură cu colegul ei din Parlamentul European, Cristian Preda

Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini s-a întrebat ce exemplu transmite Cristian Preda tinerilor, în calitate de profesor universitar, atunci când a fost dat afară din sala plenului Parlamentului European, unde a avut loc marţi dezbaterea despre priorităţile României la Preşedinţia Consiliului UE.

“Cum poţi fi profesor universitar şi să te comporţi absolut halucinant într-o instituţie? Preda Cristian a dat din nou dovadă de lipsă de educaţie şi a reuşit să întrunească toate condiţiile pentru a fi evacuat din sală, la dezbaterea privind Preşedinţia României la Consiliul European! Ce educaţie face tinerilor?”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, la Strasbourg, priorităţile Preşedinţiei române la Consiliul UE în plenul de marţi al Parlamentului European.

În cadrul dezbaterii din PE, eurodeputatul Cristian Preda a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că are o “gândire ceauşistă” şi a făcut referire la suspendarea emisiei postului Realitatea TV, întrebând premierul cu poate continua colaborarea cu instituţia europeană, având în vedere acuzaţiile.

Acesta a mai acuzat-o pe Dăncilă că a afirmat în nenumărate rânduri că activitatea Comisiei Europene e bazată pe superficialitate.

În luna noiembrie a anului trecut, Parlamentul European a votat o rezoluţie privind statul de drept în România. Cristian Preda a fost acuzat atunci de către politicieni din arcul guvernamental că a avut o atitudine împotriva statului, reprosându-i-se că, alături de alţi europarlamentari români, a votat împotriva ţării noastre.

Sursă: www.mediafax.ro

Abonare la Newsletters

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vytenis Andriukaitis Vytenis Andriukaitis

Vytenis Andriukaitis (comisar european): Haideţi să facem tot ce ne stă în putinţă să excludem tutunul din supermarketuri

Politică europeană

PNL PNL

PNL a depus la BEC lista de candidaţi pentru europarlamentare; Orban: Am bătut PSD în strângerea de semnături

Politică europeană

Sorin Marica Sorin Marica

Marica (Pro România): Voi propune preşedintelui PSD unificarea tuturor social-democraţilor la alegerile pentru Cotroceni

Guvern și Parlament

Ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași

Politică românească

Connect
Abonare la Newsletters