fbpx
Connect with us

Politica europeană

Dilema Mariei Grapini în legătură cu colegul ei din Parlamentul European, Cristian Preda

Europarlamentarul Maria Grapini s-a întrebat ce exemplu transmite Cristian Preda tinerilor, în calitate de profesor universitar, atunci când a fost dat afară din sala plenului Parlamentului European, unde a avut loc marţi dezbaterea despre priorităţile României la Preşedinţia Consiliului UE.

“Cum poţi fi profesor universitar şi să te comporţi absolut halucinant într-o instituţie? Preda Cristian a dat din nou dovadă de lipsă de educaţie şi a reuşit să întrunească toate condiţiile pentru a fi evacuat din sală, la dezbaterea privind Preşedinţia României la Consiliul European! Ce educaţie face tinerilor?”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, la Strasbourg, priorităţile Preşedinţiei române la Consiliul UE în plenul de marţi al Parlamentului European.

În cadrul dezbaterii din PE, eurodeputatul Cristian Preda a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că are o “gândire ceauşistă” şi a făcut referire la suspendarea emisiei postului Realitatea TV, întrebând premierul cu poate continua colaborarea cu instituţia europeană, având în vedere acuzaţiile.

Acesta a mai acuzat-o pe Dăncilă că a afirmat în nenumărate rânduri că activitatea Comisiei Europene e bazată pe superficialitate.

În luna noiembrie a anului trecut, Parlamentul European a votat o rezoluţie privind statul de drept în România. Cristian Preda a fost acuzat atunci de către politicieni din arcul guvernamental că a avut o atitudine împotriva statului, reprosându-i-se că, alături de alţi europarlamentari români, a votat împotriva ţării noastre.

Sursă: www.mediafax.ro

Abonare la Newsletters

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Costin Georgescu, după demiterea generalului Nicolae Ciucă: Decapitarea Armatei pune în pericol securitatea ţării. Mare bucurie este acum la Moscova

Guvern și Parlament

Mikey Hash, super-vlogger-ul cu 1,4 milioane de abonaţi pe YouTube, aflat în sală la alegerea lui Cioloş ca preşedinte PLUS. Oana Pellea şi Mihaela Miroiu, invitate de onoare

Administrație publică

Dăncilă, suspans în legătură cu OUG privind rejudecarea proceselor: CCR a constatat că au fost folosite practici în afara legii. Situaţia trebuie îndreptată

Justiție

Premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM

Administrație publică

Connect
Abonare la Newsletters