fbpx
Connect with us

Guvern și Parlament

Dăncilă: Colegii din CExN au considerat că trebuie să menţinem guvernarea

Preşedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, că s-a supus votului membrilor Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului rămânerea la guvernare, iar aceştia au votat toţi, cu o singură excepţie, că trebuie continuată guvernarea, deoarece altfel i-ar dezamăgi pe alegătorii formaţiunii.

“Am supus votului Comitetului Executiv Naţional şi opţiunea, sau părerea mai bine spus, în ceea ce priveşte rămânerea la guvernare. Cu o singură excepţie, toţi colegii au considerat că nu trebuie să amestecăm votul pentru Parlamentul României cu votul pentru europarlamentare şi că trebuie să menţinem guvernarea pentru că am dezamăgi pe cei care ne-au susţinut şi pe cei care cred în noi, pe cei care ne-au votat în 2016, pe cei care ne-au ajutat să avem o majoritate în Parlament”, a afirmat Dăncilă, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei CExN.

De asemenea, ea a adăugat că PSD va trebui să renunţe la guvernare numai dacă nu va putea menţine majoritatea parlamentară şi va fi adoptată o moţiune de cenzură în Legislativ.

“Dacă nu vom putea menţine această majoritate, la o moţiune de cenzură, este evident că trebuie să renunţăm la guvernare”, a mai spus premierul Viorica Dăncilă.

Sursă: www.agerpres.ro

Abonare la Newsletters

Connect
Abonare la Newsletters