fbpx
Connect with us

Politică românească

Ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași

„Liviu Dragnea, vreau să privești bine fotografia asta. Noi suntem oamenii ăia frumoși care nu pleacă din țară chiar dacă tu îți dorești tare mult. Privește-ne bine! Suntem cei care te vom doborî până la urmă. Suntem oamenii aceia care de doi ani stau în stradă ținându-ți piept ție și întregului clan cu care te plimbi prin țară! Fețele noastre sunt senine. Noi nu suntem sclavii tăi! Și oricât ai încerca să ne umilești bătrânii și oamenii de la sat și să creezi dezbinare, află că noi nu suntem ca tine.

Am văzut oameni aduși de tine și pentru tine, oameni simpli de la țară cu ochii în lacrimi care nu scoteau un cuvânt, oameni bătrâni și bolnavi, șantajați și amenințați că partidul tău le ia ajutorul social sau pensia dacă nu vin să te aplaude pe tine. Rușine!

Pe partea asta de gard pus să te protejeze pe tine, ne dădeau și nouă lacrimile de mila oamenilor de care tu îți bați joc de atâția ani. Un om onest nu se ferește să vorbească cu oamenii! Un om onest nu acoperă vocile celorlalți cu muzica din boxe! Ti-au plecat susținătorii și ai fost lăsat să vorbești singur, apoi ai stat ascuns în clădire cu orele, doar doar scapi de noi! Nu scăpai nici dacă săpai tunel pe sub pământ! Ai fugit fix ca un șobolan! Te-ai temut până și de femei! Nu am văzut un bărbat mai laș decât tine!

PS. Cum e să te huiduie cele mai frumoase femei din Moldova? Îți zic eu. E bai! La noi mănânci jar! Și oricât de mult te-ai chinuit să ne acoperi vocile cu fanfara, s-a auzit huidieala în toată țara.

Abonare la Newsletters

30 de ambasade şi reprezentanţe internaţionale la Bucureşti-mesaj de Ziua împotriva homofobiei: Guvernele să îşi protejeze toţi cetăţenii

Politică europeană

Orban: Vom ataca la CCR legea privitoare la aducerea aurului în ţară

Politică românească

18.730 de secţii de votare organizate în ţară pentru alegerile europarlamentare

Politică europeană

Turcan: PNL susţine referendumul convocat de preşedinte

Politică românească

Connect
Abonare la Newsletters